Mikä on sinun tyylisi? Otetaanpa tavallista tyyli-gallupeista askel eteenpäin, ja luodaan katse alusvaatteisiin! Ehkä ajattelet, että väliäkös sillä mikä ei päälle päin näy. Mutta ajattele jos auto töytäisee sinua liikenteessä, joudut sairaalan hoiviin, ja päällä on ne kaikkein kauheimmat kuluneet pikkuhousut!

No, leikki leikkinä. Meitä on joka lähtöön: sporttisia, viettelijättäriä, mukavuudenhaluisia, pitsin ystäviä ja niin edelleen. Naisellinen ja sensuelli pukeutuja valitsee esimerkiksi Victoria's Secretin (http://www.victoriassecret.com/) kauniita ja koristeellisia alusvaatteita. Toinen taas viihtyy vartaloa myötäilevissä urheilullisissa vaatekappaleissa, ja shoppailee vaikkapa Niken (http://www.nike.com) alusvaateosastolla. Myös värit ja kusoit jakavat mielipiteitä. Mustaa, valkoista, punaista vai kirjavaa... It's up to you!

Entä mitä näet mieluiten miehesi yllä, oletko bokserien ystävä? Ovatko pitkät kalsari täysi erotiikan tappaja? Toisaalta, kuka sitä haluaa takapuolensa jäätyvän talvipakkasella!

Toisaalta voidaan kiinnittää huomiota materiaaleihin. Nykyään useissa edullisissa ketjuliikkeissäkin myydään luomupuuvillaisia mallistoja niin alusvaatteissa kuin muillakin osastoilla. Tosin kritiikkiä voi antaa siitä, että luomuvaatteiden design ei useinkaan ole aivan kohdallaan, eivätkä ne seksikkyydessä vedä vertoja muille alusasuille, kuten vaikka ylelliselle silkille.

(http://coolspotters.com/clothing/calvin-klein-perfectly-fit-bouquet-bra)